Over ons

Over het ontstaan van deze website en
onze missie om mensen te inspireren over
een bijzonder afscheid. 

 

 

Over ons

Bij een afscheidsdienst denkt men vaak gelijk aan een crematorium of aula. Maar veel mensen weten niet dat je overal kunt gedenken. Op het strand, in het bos, op een boot of in een mooie boerderij... Er zijn zoveel mooie plekken waar je terecht kunt voor een bijzonder afscheid. Maar... waar vind je nou dit soort locaties?

Anders afscheid nemen

Voor ons werk bij BuitenBusiness.nl verzamelen we al meer dan 10 jaar bijzondere en inspirerende (vergader)locaties in de natuur. Prachtige locaties die men privé kan afhuren en waar je niets anders vindt dan rust en ruimte. Toen wij op een gegeven moment de vraag kregen of deze locaties ook te boeken zijn voor een uitvaart, begon het bij ons te kriebelen: wat nou als wij de allereerste website ontwikkelen waar men terecht kan voor een bijzondere uitvaartlocatie? En zo geschiedde: AndersAfscheidNemen.nl werd een feit. 

De meest bijzondere uitvaartlocaties

Onze missie is helder: inspiratie bieden voor een mooi afscheid. Een bijzonder persoon verdient immers een bijzonder afscheid. Een bijzondere locatie draagt bij aan de beleving van deze belangrijke dag. Op onze website vind je de meest bijzondere uitvaartlocaties in Nederland en net over de grens. Hiermee willen we je graag laten zien dat het ook anders kan. Dat je niet per se hoeft te kiezen voor een klassieke uitvaart, maar dat er nog veel meer mogelijk is. Misschien past het wel veel beter bij jou om al je dierbaren uit te nodigen op een idyllisch landgoed, waar iedereen aan een lange tafel geniet van lekker eten en drinken? Of hield je moeder enorm van de vrije natuur, en gun je haar een passend afscheid in een schitterend bos? Of gaan jullie met een boot het IJsselmeer op om samen afscheid te nemen en de as uit te strooien over het water? Hoe mooi is het wanneer alle nabestaanden met een warm gevoel terugkijken op een heel speciaal en uniek afscheid welke precies past bij de overledene?

Korte lijnen, snel geregeld

Omdat er al zoveel komt kijken bij het organiseren van een uitvaart, hebben wij het zoeken en boeken naar een passende locatie zo makkelijk mogelijk gemaakt. Van iedere locatie kun je de beschikbaarheid en tarieven online bekijken. Via de website heb je rechtstreeks contact met de eigenaar en je kunt direct een boeking maken, zonder tussenkomst van andere partijen. Je kunt direct je eigen persoonlijke wensen bespreken zonder ruis van derden op de lijn. Ook perfect en heel makkelijk voor uitvaartondernemers, want dit zijn toch de mensen die veelal de uitvaart organiseren.

Inspiratie voor een ander afscheid

Wij hopen je met onze website inspiratie te bieden voor een bijzonder afscheid. Want dat er prachtige uitvaartlocaties zijn is zeker, je moet ze alleen even weten te vinden. Hopelijk kunnen we je hiermee een eindje op weg helpen. Onder het tabblad "Aanvullende diensten" vind je mensen en bedrijven die je op weg kunnen helpen om het afscheid geheel naar eigen wens vorm te geven. Voor een persoonlijk en "anders-dan-anders" afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken.

 

Locaties per thema

Bekijk alle thema's